Home » Categorii Produse

Categorii Produse

Firma noastra comercializeaza imbracaminte si incaltaminte secondhand sortata si nesortata la cel mai bun raport calitate/pret existent pe piata din Romania.

Secondhandhaine.ro se mandreste cu calitatea superioara produselor comercializate si cu faptul ca ofera articole specifice oricarei categorii de clienti. Cu alte cuvinte nimeni nu va pleca dezamagit din magazinul nostru. Vanzatorii nostrii va vor sugera intotdeauna obiectele vestimentare care vi se potrivesc cel mai bine.

Fiecare articol de imbracaminte Second-Hand este insotit de un certificat de sterilizare si dezinsectie, aflandu-se expus intr-un mediu de comercializare civilizat. De aceea, purtarea acestor haine nu reprezinta niciun fel de pericol.

Gama noastra de articole include articole de imbracaminte, incaltaminte, jucarii, accesorii, articole de casa si altele. Vizitati-ne magazinul pentru a descoperii mai multe articole minunate! 

 
 
 
 

Imbracaminte

Oferim imbracaminte second hand de calitate superioare la cele mai mici preturi pentru toate varstele, pe toate marimile si indiferent de sex.

 
 
 
 
 

Incaltaminte

Oferim o gama diversa de incaltaminte secondhand de calitate surioara la preturi inegalabile. Incercati-ne!

 
 

Accesorii

Accesorii de calitate la preturi inegalabile pentru a va completa tinuta!